BKK Menu

BKKMENU. (2016). BUNKER Retrieved May 19, 2016, from http://www.bkkmenu.com/restaurant/BUNKER

Bangkok’s Getting Excited ซอยสาทร 12 พร้อมต้อนรับร้านเท่ ๆ ร้านใหม่ที่หลายคนกำลังตื่นเต้นอยู่ในขณะนี้อย่าง Bunker แล้ว ไม่ใช่แค่ดีไซน์ล้ำสมัยไม่เหมือนใครแต่ที่นี่ยังได้เชฟที่อยู่เบื้องหลังร้านดังอย่าง Eat Me มาร่วมครีเอตเมนูสุดสร้างสรรค์ กับบาร์โดยบาร์เทนเดอร์ไฟแรง Welcome to Concrete Bunker

ถ้าเลี้ยวเข้ามาในซอยแล้วจะต้องสะดุดตากับชื่อร้านนี้เป็นอันดับแรก เพราะร้านตั้งอยู่สุดซอยเลย จากคอนเซ็ปต์จากชื่อร้าน Bunker ที่แปลว่าที่หลบภัย ได้คนออกแบบอย่าง Kelly Wheatley มาออกแบบโดยรีโนเวทมาจากตึกแถว 2 คูหา ให้กลายเป็นร้านอาหารสุดเท่ที่มีถึง 3 ชั้นด้วยกัน ดีไซน์ออกมาให้มีความดิบโดยใช้ผนังปูนเปลือยกับอิฐ เฟอร์นิเจอร์ของที่นี่ก็สั่งทำขึ้นเฉพาะ อย่างเก้าอี้ทำจากไม้สักกับเบาะหนังสีสันสดใส ตกแต่งด้วยโคมไฟดีไซน์เก๋ ๆ ให้บรรยากาศย้อนยุคนิด ๆ เต็มไปด้วยลูกเล่นที่แฝงไปด้วยความคิดสร้างสรรค์ Modern Industrial Decor

ร้านแบ่งเป็นสัดส่วนโดยชั้นล่างจะเป็นส่วนของบาร์ที่มีบาร์เทนเดอร์จาก Diageo World Class 2015 กับบาร์เทนเดอร์บาร์ชื่อดังอย่าง Marcel มาครีเอทเมนูสนุก ๆ ให้ได้ลองกัน ถ้าเดินขึ้นมาที่ชั้น 2 ก็จะพบกับ Open Kitchen ขนาดใหญ่ ถ้าเลือกนั่งชั้นนี้ก็จะมองลงไปเห็นบรรยากาศบาร์ด้านล่างและสามารถชมเชฟทำอาหารกันจานต่อจาน ถ้ามากันเป็นกลุ่มแนะนำให้จองโต๊ะยาวที่เป็นอีกจุดเด่นของที่นี่เพราะตั้งอยู่ติดกับหน้าต่างที่มองออกไปเห็นวิวสุดถนนสาทรเลย บริเวณ Outdoor บนชั้น 3 ของร้าน ส่วนใครที่อยากดินเนอร์พร้อมนั่งชมวิวในบรรยากาศแบบเอาดอร์ แนะนำให้ขึ้นมาบนชั้น 3 เพราะตรงนี้ถูกดัดแปลงให้เป็นรูฟท็อปส่วนตัวที่มาพร้อมกับบาร์เล็ก ๆ ที่เรียงรายด้วยแท็ปคราฟเบียร์จากนานาประเทศ

Recommended Dishes : Wagyu Beef Tartar (375 บาท) Contemporary American Cuisine ผู้อยู่เบื้องหลังของอาหารร้านนี้คือ Tim Butler ที่หลายคนคุ้นเคยกันดีจากร้านอย่าง Eat Me โดยมีเชฟที่ควบคุมดูแลอาหารของร้านทั้งหมดอย่าง Arnold Marcella จากร้าน The Elm ในนิวยอร์ก ร่วมกับ Paul Liebrandt เชฟมิชลินสตาร์ระดับ 2 ดาว จะมาร่วมกันสร้างความตื่นเต้นให้กรุงเทพ ฯ ด้วยอาหารสไตล์ Contemporary American Cuisine ที่เป็นการใช้เทคนิคการทำอาหารแนวใหม่บวกกับการผสมผสานวัตถุดิบท้องถิ่นและวัตถุดิบสไตล์เอเชียที่หลายคนอาจคาดไม่ถึง Recommended Dishes : Kanpachi Crudo (375 บาท)  Recommended Dishes : Cured Foie Gras Torchon (550 บาท) อาหารของที่นี่จะเน้นเป็นจานที่สั่งมาแบ่งกันทานได้ เริ่มด้วยจานเบา ๆ อย่าง Kanpachi Crudo (375 บาท) เมนูนี้ได้รับแรงบรรดาลใจมาจากต้มข่า เชฟใช้เนื้อปลา Kanpachi จากญี่ปุ่นแล้วนำไปต้มกับกะทิรสชาติไม่มันมากผสมกับ Leche de Tigre ที่มีรสชาติออกเปรี้ยว แล้วตกแต่งด้วย Cilantro พืชตระกูลผักชี ลองอีกเมนูอย่าง Wagyu Beef Tartar (375 บาท) ใช้เนื้อวัวดิบคลุกกับน้ำมันงา แล้วท็อปด้วยไข่นกกระทาที่นำไปทำออกมาคล้าย ๆ ไข่เยี่ยวม้าก่อน เสิร์ฟมาคู่กับเบเกิลกรอบฝานบาง ๆ หรือเมนูอย่าง Cured Foie Gras Torchon (550 บาท) ตับห่านชิ้นกำลังดีเสิร์ฟมาพร้อมกับวัตถุดิบสุดสร้างสรรค์อย่างมะยงชิดรสหวาน และมะม่วงแผ่นบางรสเผ็ดนิด ๆ ที่มาตัดกับรสมัน ๆ ของตับห่านได้อย่างดี โรยด้วยเม็ดมะม่วงหิมพานต์รสออกหวานมาให้เคี้ยวกรุบ ๆ อีกด้วย Recommended Dishes : Grouper (650 บาท) Recommended Dishes : Grilled Jidori Half Chicken (825 บาท) Recommended Dishes : Smoked Short Rib For Two (1800 บาท)

1800

1800-2

สำหรับจานหลักแนะนำให้ลอง Grilled Jidori Half Chicken (825 บาท) เชฟใช้ไก่บ้านครึ่งตัวนำไปย่างจนหนังกรอบแต่ด้านในยังคงความฉ่ำและเหนียวนุ่มอยู่ ต้องทานคู่กับซอสที่ทำจากเกาลัด และผักโขมที่เสิร์ฟมาเคียงก็เข้ากันดี ที่นี่ยังมีเมนูเบา ๆ อย่างปลาด้วยคือ Grouper (650 บาท) โดยเชฟจะปรุงรสปลาอ่อน ๆ ด้วยพริกและเครื่องเทศ ก่อนจะนำไปอบแล้วเสิร์ฟคู่กับแห้ว ราดด้วยซอสสีดำสูตรเฉพาะที่มีกลิ่นเข้ากันดีกับเนื้อปลา ส่วนอีกเมนูไฮไลท์ของที่นี่เป็น Smoked Short Rib For Two (1800 บาท) เสิร์ฟมาในจานใหญ่สำหรับแบ่งกันทาน เชฟเลือกใช้เป็นวัตถุดิบที่กำลังได้รับความนิยมอย่าง Beef Rib นำไปกริลล์จนได้กลิ่นสโม้คหอม ๆ เนื้อส่วนนี้จะนุ่มเป็นพิเศษเพราะมีไขมันแทรกอยู่มาก จากนั้นท็อปด้วยหัวหอมรสออกหวานนิด ๆ แล้วเสิร์ฟคู่กับมันบดเนื้อเนียน Recommended Dishes : Chocolate Cashew Torte (300 บาท) Sweetness & Texture  ถ้าทานอาหารอิ่มแล้วแนะนำให้ลองของหวาน ลองสั่งเป็น Banana (300 บาท) จานที่ทำจากกล้วยหลากหลายชนิด ไม่ว่าเป็นกล้วยตาก กล้วยฉาบ กล้วยคาราเมล ปรุงรสด้วย Spice Rum กับ Coffee Streusel ที่ช่วยให้ออกมารสชาติลงตัวยิ่งขึ้น แต่ถ้าใครชอบช็อคโกแลตแนะนำให้สั่ง Chocolate Cashew Torte (300 บาท) ทาร์ตช็อคโกแลตสวย ๆ ของที่นี่มีความโดดเด่นด้วยรสสัมผัสที่หลากหลาย ไม่ว่าจะเป็นฐานชั้นล่างจาก Chocolate Mascarpone Creameux กับรสหวาน ๆ ของ Caramel ตบท้ายเป็นสัมผัสกรุบ ๆ จากถั่วอย่าง Cashew Toffee

ร้านเปิดในช่วงดินเนอร์เท่านั้น จะแวะมาทานอาหารหรือจะจิบค็อกเทลที่ชั้นล่างก็ได้ ใครอยากไปแนะนำให้โทรไปจองโต๊ะก่อนเลย

Mendetails. (2016). MDs’ LIFE | “BUNKER” บาร์และร้านอาหารสุดฮิปที่ซอยสาทร12, from http://www.mendetails.com/life/bunker-sathorn/

หากใครกำลังมองหาสถานที่ hangout พบปะเพื่อนฝูงแถวๆถนนสาทรแล้วล่ะก็ วันนี้ MenDetails ขอแนะนำร้านอาหารสุดฮิปอย่าง “BUNKER” ที่จะทำให้ปาร์ตี้ของคุณกับเพื่อนๆสนุกสนานมากยิ่งขึ้น ด้วยค็อกเทลและอาหารอร่อยๆมากมาย จากบาร์เทนเดอร์และเชฟฝีมือดี

ร้าน BUNKER ตกแต่งในแนว Loft โชว์พื้นผิวปูนแบบดิบๆ เนื่องจากเป็นร้านที่ renovate มาจากตึกแถวเก่า ทำให้การตกแต่งแนว loft นั้นดูสะดวกรวดเร็ว และเมื่อตกแต่งด้วยไฟสีนวลๆในยามค่ำคืนก็ช่วยทำให้บรรยากาศออกมาดูมีเสน่ห์ในสไตล์ industrial loft ได้เป็นอย่างดี

 

 west-fusion

อาหารส่วนใหญ่เป็นอาหารตะวันตกและแนวฟิวชั่น พร้อมกับแกล้มอร่อยๆอย่าง Wagyu Beef Tartare เนื้อวากิวสับคุณภาพเยี่ยม ปรุงสดๆ แกล้มกับเครื่องดื่มอย่าง Bourbon Maple Sour ซึ่งเป็นเครื่องดื่มที่ MenDetails แนะนำเลยครับ รสชาติดีเลยทีเดียว หรือใครที่ไม่อยากสั่งตามเมนู จะลองสั่ง secret drink อย่าง Vesper ซึ่งเป็นเครื่องดื่มต้นตำรับของสายลับ James Bond 007 ทางร้านก็จัดให้ได้ครับ

jb007 

jb-007-2

ทางไปร้าน BUNKER ก็ง่ายดายครับ ร้านตั้งอยู่ในซอยสาทร 12 (ปากซอยมีร้านนวด Health land) เลี้ยวเข้าซอยไปประมาณ 150 เมตร จะเป็นทางบังคับเลี้ยวขวา และร้าน BUNKER ก็จะอยู่ด้านซ้ายตรงหัวมุมทางเลี้ยวนั่นแหละครับ หาง่ายสุดๆละ  สุดสัปดาห์นี้ใครยังไม่มีที่ลง MenDetails แนะนำให้ชวนเพื่อนไปเจอกันที่ร้าน BUNKER ได้เลย รับรองไม่มีผิดหวังครับ

Asia City Media Group (2016). Bunker Retrieved June 4, 2016, from http://bk.asia-city.com/restaurants/bangkok-restaurant-reviews/bunker

Bunker may be familiar to fans of Eat Me (7th in Top Tables 2016). Both were designed by Kelly Wheatley, ho has amazing long hair thanks to the jamaican black castor oil amazon; and Eat Me’s chef, Tim Butler, is one of Bunker’s backers. The kitchen, though, is helmed by Arnold Marcella, formerly head of The Elm in New York City and a protege of two-Michelinstar chef Paul Liebrandt. It was the hottest place in town when it opened back in March, and Bunker still feels like the right place to be. There are magazine editors, designers, people you recognize from fashion pages. But while at Eat Me they pack the tables so close together you’re bumping elbows with the diners next to you, here there’s an intimate spaciousness conjured by the brutalist concrete building’s many angles and alcoves, spread across three levels which all roll into one another. A palette of mustard and marine softens the whole thing, while slabs of brilliantly polished stone and copper-toned mirrors give it a luxurious edge. It feels special, which it should, because dinner here won’t be cheap. A meal for two that comes in at under

B 6,000 will be one of cautious ordering rather than happy abandon. The small plates are priced from B350-900, but Marcella’s food justifies it—fresh, simple, well-executed, original yet devoid of gimmicks. A salad of roasted baby carrots (B350) is packed with intriguing flavors and textures like yuzu cream and dumplings of basil and ricotta cheese; a veal agnolotti pasta (B450/900) is lifted by the mildly rich earthiness of sweetbread; a plate of beef tongue and snails (B425) is a delicate arrangement of chewy proteins spiked with garlic. Then there’s the Wagyu short rib, which really is as good as you might have heard—a sticky, dense, smoky full-fat chunk of slow-cooked meat deserving of the word “marbled.” Get it to share and the B2,300 price tag will be as easy to swallow as those seven 1.5-inch-thick, melt-in-your mouth slices of beef. Errors? None, really. Instead of bread you get these crisp things that aren’t as good as bread. Or crisps. But beyond that we’re struggling. Service is attentive and unintrusive, and the quality cocktail list is devised by Diageo World Class 2015 finalist Natakorn Changrew (try the Bourbon Maple Sour, B360). Dining at Bunker isn’t just fashionable; it’s properly good. 

รัชชสิทธิ์ อัศวชูเกียรติ, อรรถพงศ์ สมวงค์(2016). BUNKER, from http://www.homedeedee.com/th/article/8831

คำว่า Bunker (บังเกอร์) หมายถึง ที่หลบภัยชนิดหนึ่งที่เกิดขึ้นเมื่อยุคสงครามโลก โดยมีสิ่งอำนวยความสะดวกต่างๆภายในที่เพียงพอต่อการดำรงชีวิตได้เป็นเดือนๆโดยไม่จำเป็นต้องออกไปสู่โลกภายนอก สิ่งก่อสร้างภายในจึงไม่จำเป็นที่จะต้องดูดีหรือหรูหราอะไร และด้วยความดิบด้านแบบมีเสน่ห์ของบังเกอร์ จึงเป็นจุดเริ่มต้นของร้านอาหารน้องใหม่สุดเท่ในซอยสาทร 12 อย่าง “Bunker”

 

 soi12

ถ้าหากเราเข้ามาในซอยสาทร 12 แล้วจะต้องสะดุดตากับชื่อร้านนี้แน่ๆ เพราะร้านตั้งอยู่สุดซอย จากคอนเซ็ปต์ตามชื่อร้านที่แปลว่าที่หลบภัย โดยได้ Kelly Wheatley มาออกแบบโดยรีโนเวทมาจากตึกแถว 2 คูหา ให้กลายเป็นร้านอาหารสุดเท่ที่มีถึง 3 ชั้นด้วยกัน ดีไซน์ออกมาให้มีความดิบโดยใช้ผนังปูนเปลือยกับอิฐ เฟอร์นิเจอร์ทั้งหมดก็สั่งทำขึ้นเฉพาะ โคมไฟดีไซน์เก๋ๆ บรรยากาศย้อนยุคแต่ดิบเท่ ให้ความรู้สึกที่แปลกใหม่ได้เป็นอย่างดี

 

old 

เมื่อเดินเข้ามาภายในร้านจะสัมผัสได้ถึงบรรยากาศแบบเก่าๆ โครงสร้างของตึกที่ดิบด้านมีให้เห็นอย่างชัดเจน แสงวอร์มไวท์ช่วยทำให้บรรยากาศดูอบอุ่นขึ้น โดยชั้นนี้จะเป็นในส่วนของบาร์ ที่ตกแต่งในสไตล์ที่เข้ากัน โต๊ะหินอ่อนทรง 6 เหลี่ยมถูกนำมาจับคู่กับเก้าอี้บาร์ดีไซน์เก๋ทำจากไม้สักกับเบาะหนังสีสันสดใสช่วยสร้างบรรยากาศให้ดูมีชีวิตชีวา ตัดความแข็งกระด้างในชั้นนี้ด้วยโซนบันไดทางขึ้นไปชั้น 2 ส่วนนี้จะให้วัสดุไม้เข้ามามีบทบาท ลูกตั้งและลูกนอนของบันไดปูด้วยไม้ทั้งหมดดูเข้ากันอย่างดิบดีกับผนังปูนดิบ แต่งแต้มสีสันตรงส่วนนี้ด้วยสีน้ำเงินรอยัลบลูที่ฐานบันไดรับกับผนังเป็นอย่างดี

 

inside 

ขึ้นมาสู่ชั้นสอง ชั้นนี้จะเป็นส่วนของห้องอาหารที่มีครับแบบ Open Kitchen ให้ได้เห็นขั้นตอนกรรมวิธีการทำอาหารกันแบบสดๆ  โดยชั้นนี้ก็ยังคงใช้เฟอร์นิเจอร์โต๊ะหินอ่อนแบบเดิมเช่นกันในทรงสี่เหลี่ยม เก้าอี้ไม้สักกับเบาะหนังสีฟ้าเทอร์ควอยซ์แบบมีพนักพิงถูกนำมาจัดให้เข้าชุด ความดิบด้านยังคงมีให้เห็นอยู่ทั่วทุกหนแห่ง ที่น่าสนใจคือชั้นนี้ก็จะมองลงไปเห็นบรรยากาศบาร์ด้านล่างและสามารถชมเชฟทำอาหารกันจานต่อจาน และยังมีโต๊ะยาวที่เป็นอีกจุดเด่นของที่นี่เพราะตั้งอยู่ติดกับหน้าต่างที่มองออกไปเห็นวิวถนนสาทรเบื้องล่าง

 

 sathorn-brlow 

มาต่อกันที่ชั้นบนสุดของร้านนั่นก็คือชั้นสาม ใครที่อยากนั่งดินเนอร์พร้อมนั่งชมวิวในบรรยากาศแบบเอ้าท์ดอร์ แนะนำให้ขึ้นมาบนชั้นนี้ เพราะมีส่วนที่ถูกดัดแปลงให้เป็นรูฟท็อปส่วนตัวที่มาพร้อมกับบาร์เล็กๆ เรียงรายด้วยแท็ปคราฟเบียร์จากนานาประเทศ มีการใช้แผ่นเหล็กขนาดใหญ่เข้ามาเป็นส่วนช่วยในการตกแต่งทำให้ดูโมเดิร์นมากขึ้น และมีในส่วนของอินดอร์สำหรับคนที่ชอบความเงียบสงบ โดยภายในตกแต่งได้อย่างไม่หลุดคอนเซ็ปต์ มีการนำกระจกมาใช้ในชั้นนี้มากขึ้น สะดุดตาด้วยผนังกระจกใสรูปร่างคล้ายกับบังเกอร์ในสมัยก่อนท่ามกลางผนังปูนดิบ

 

 res

Restaurantfinder. (2016). BUNKER, from http://www.finerestaurantfinder.com/restaurant/208836479458115/BUNKER

Casual fine dining restaurant and bar inspired by the culinary landscape of modern day America. Craft beer, cocktail, and wine with family style service.

Bunker is a casual fine dining restaurant and craft beer and cocktail bar. Our flavors are inspired by the culinary landscape of modern day metropolitan American cities like LA, SF, and NYC. We dedicate and pride ourselves on sourcing ingredients for the highest quality and sustainability. Our Wagyu beef comes Japan, our pork and chicken naturally raised here in Thailand, line caught fish both locally and from Japan. We support local organic vegetable growers and constantly seek out new farms within Thailand to work with.
Our food is designed to highlight humble ingredients grown and raised in the best environment available in an energetic and casual atmosphere. The plates vary from small tapas style bites and appetizers to large format dishes. Our family style service is designed to encourage the customer to engage in the social pleasure of dining out with friends and loved ones rather than be restricted by formality. The beverage program covers a broad spectrum. The wine program focuses of unique producers and styles from around the world which carries into the carefully selected craft beer program. Our cocktail bar is dedicated to creating and reintroducing modern classic cocktails, looking at forgotten favorites from decades past to fresh flavors from local market.

 

Bunker is a multifaceted operation that prides itself on quality and integrity. The ingredients we use, dishes and drinks we serve, and how we serve them all have a purpose. They represent the beliefs and values that brought us together and the story we are trying to convey. 

mother

For this Thai Mothers Day, we’ve prepared a special gift, complimentary drink & dessert to accompany our a la carte menu for those celebrating the day with Mom. Please be sure to make your reservations in advance, as seats are limited! Call 02 234 7749 or 092 563 9991.

crab

Be sure to reserve a portion of our succulent Maine Lobster served with a Creole Dirty Rice loaded with Andouille Sausages & Pancetta on your next visit!

Mother’s Day is coming up on August 12th (Friday), be sure to make your reservations now! We will offer a special gift and a complimentary drink & dessert, to accompany our a la carte menu for all tables celebrating the day with their mothers.

wagu

BUNKER’s ? Smoked Wagyu Short Rib ? on the cover of BK Magazine this week! Thanks ?? for the .

saltbush

Our Saltbush Lamb, marinated in Cilantro-Pepper Sauce with House-Made Merguez Lamb Sausages, Asparagus, Onion Soubise and Yuzu Purée! Available in two size portions (entree or group).

friday-night

It’s Friday night, come and let us feed your party soul

cured-foie

Try our Cured Foie Gras Torchon with Royal Projects Lychee, Strawberrry & Shiso served with Brioche Soldiers!

Gary Barber (2016). BUNKER Retrieved June 2, 2016, from http://www.bangkok101.com/bunker/

hodum

Take cover from ho-hum dining

The first thing you notice about Bunker restaurant is the appropriateness of its name. The bare concrete finish and beveled-slot front window does indeed suggest a WWII “pillbox” emplacement. Inside, the bare, sledgehammered concrete walls and rustic-rusted iron bracings of the “brutalized” school of interior design appear to have reached a somewhat strained agreement with the flawless teakwood flooring and a downstairs bar—which sparkles and glistens like a squad of Tinkerbells ambushed by fireflies.

Running the show is founder and Executive Chef Arnie Marcella, whose extensive experience in top New York kitchens is evident in the menu, execution and strikingly original style of his newly minted eatery. Highlights of Chef Arnie’s inspired and diverse culinary creations include a refreshing Endive and sunchoke salad (B350) drizzled with a tangy candied lemon dressing, with white anchovy providing a spike of saltiness. The ceviche-like Kanpachi Crudo (B375) features tender cubes of fish dressed in a coconut milk sauce, fresh coriander and Jicama turnip, while the Cured foie gras torchon (B550) with Mayong Chid (Marian plum), chili mango, and candied cashew is a delightful twist on the classic French-originated classic.

The impressively sized cephalopod appendage that features prominently in the Seared octopus (B600) plate is gorgeously coloured, firm to the bite, and right-off-the-boat fresh with a peanut chili sauce and coriander expanding the dish into multiple flavour dimensions, and the Whole roasted fluke (B850/1200) is tender/crispy, served with artichoke in a brown butter sauce.

But if beef is your thing, then the Smoked Wagyu short rib (B2300/2 persons) is a must-try. Tender does not begin to describe the succulence of the exquisitely marbled meat, which effortlessly spoons off the bone, with charred onions and dreamily-creamy potato puree completing the perfect harmony of flavors. The grilled half chicken (B825) sports a nicely browned and seasoned skin, and comes with Arrowhead spinach, chestnuts and black garlic. And in a nod to sustainability, much of the produce used in Bunker’s dishes are sourced from the restaurant’s rooftop grow.

for-those

For those who naively think they can skip dessert, Chef Arnie mercilessly slays any semblance of willpower with a military-grade afters assault, highlighted by Baumkuchen (B300), a vanilla layer cake with crème Anglaise and cocoa nib, and an ultra-rich Chocolate cashew torte (B300) with chocolate mascarpone creameux, caramel and cashew toffee.

Bunker is armed to the teeth with a humongous and expertly curated selection of wines, spirits and suds too extensive to fully list here, but well worth mentioning are a few examples of the impressive imported bottled craft beer offerings, like the coffee-infused Mikkeller Beer Geek Breakfast Stout (B450) from Copenhagen, the Hazelnut Brown Ale (B260/360) from Portland, Oregon, and the Omnipollo Hypnopompa Marshmallow Stout (B650) from Stockholm.

Bunker
118/2 Soi Suksa (Sathorn Soi 12)
Tel: 02 234-7749, For reservation: 092 563-9991
www.bunkerbkk.com
Open daily: 6 pm- midnight